Studiedag Identiteit

Rafael Meppel nodigt je uit voor een studiedag op zaterdag 20 april 2024 over het thema ”Identiteit”.

”Tijdens deze studiedag wordt een reis gemaakt langs aspecten van ons leven: crisis, hechting, emoties, lijden, veerkracht en opstaan. Inspiratie hoe Jezus in elke fase van ons leven met ons meeloopt! 

Belangrijke onderwerpen zullen zijn:

Hoe kunnen we worden zoals wij bedoeld zijn door God? 

Ben je wie je bent?

Inleiders op deze studiedag zijn Henk Rothuizen en Jakob van Wielink.

Henk Rothuizen (1949) stichtte het kerkgenootschap Rafaël Nederland, dat uitgroeide naar een kleine dertig gemeenten. Ook werkte hij vijftien jaar in deeltijd bij de Evangelische Omroep als Hoofd Nazorg. Jakob van Wielink (1974) is leiderschapsexpert en werkt internationaal met leiders en hun organisaties aan een cultuur van verbinding en duurzame groei. Hij stichtte De School voor Transitie, die uitgroeide tot een bekend instituut voor leiderschapsontwikkeling en coaching. Daarnaast is hij rouwbegeleider. Twee goede vrienden, de één katholiek, Jakob van Wielink, de ander evangelisch, Henk Rothuizen, schreven samen een boek over Degene van wie hun hart overloopt: De achtste Dag.”

Je kunt jezelf aanmelden via info@rafaelmeppel.nl. Toegang is gratis, aanmelden is noodzakelijk.

Hoe zal het programma eruit komen te zien?
10.00 uur | Aanvang programma
12.00 uur | Lunch
13.00 uur | Vervolg programma

Datum: zaterdag 20 april 2024
Locatie: Rafael Meppel, Café De Kameel, Zuideinde 31, Meppel
Tijd: 10.00uur tot 15.00uur