Op zondag 9 april a.s. zal er weer in de openlucht gezongen worden tijdens de feestelijke Paasjubel op het Kerkplein in het centrum van Meppel. Onder leiding van CMV De Bazuin zullen er weer enkele bekende Paasliederen gezongen. Vanaf 09:15 uur is iedereen welkom om te komen zingen voor de levende opgestane Heer Jezus.

De Paasjubel bestaat al heel wat jaren en is niet weg te denken in onze stad. De organisatie van de Paasjubel is ook dit jaar weer in handen van Missie in Meppel, een interkerkelijk samenwerkingsverband van negen kerken in de stad Meppel. Zie ook: www.missieinmeppel.nl

VIERINGEN

In de dagen voor Pasen, zogenoemd de stille week,  zijn er 3 avondgebeden in Meppel op 3, 4 en 5 april van 19:30 uur in de Kruiskerk. Samen voorbereiden op weg naar Pasen met momenten van bezinning en inspiratie door gebed, stilte, muziek en (koor)zang. Met voorgangers uit verschillende kerken. De viering duurt een half uur. Locatie: Kruiskerk, Thorbeckelaan 73, Meppel