Al ruim voor de zomer is een werkgroep vanuit meerdere kerken in Meppel al bezig geweest met het organiseren van een Kerstactiviteit!

Op zaterdag 23 december 2023 kunnen Meppelaars een Kerstwandeling maken door het Wilhelminapark.
Tussen 16.00 en 18.00 zal langs een route van lichtjes in 10 scenes het kerstverhaal te zien en te beleven zijn.

Een belevenis voor jong en oud! (Lees hier alle informatie)

De voorbereidingen zijn begonnen en daarvoor vragen we jouw medewerking! Wilt u glazen potten voor ons sparen?? Potten met een brede hals, zoals van groenten, appelmoes, mayonaise, augurken, pindakaas zijn zeer geschikt. Hierin zullen we waxinelichtjes langs de route plaatsen. We hebben ongeveer 800 potten nodig, dus doet u mee? De lege, schone potten zonder deksel en wikkel kunnen ingeleverd worden bij het Leger des Heils tijdens openingstijden (dinsdag-, woensdag- of donderdagmorgen). Maar als u ze op zondag meeneemt naar de kerk, zorgt uw contactpersoon er wel voor dat ze bij het Leger des Heils komen. Wij hebben veel hulp nodig om dit event te doen slagen: in de catering, verkeer, inrichting terrein, enzovoort. U kunt zich aanmelden om te helpen bij de contactpersoon van Missie in Meppel in uw gemeente of via de mail info@missieinmeppel.nl Wij hopen op uw medewerking en zien jou graag bij de Kerstreis 2023!

De kerngroep: Bettina Booij, Evert Mussche, Jannie Schalen, Tjimmie van der Wal, Jeanet van der Veen

De volgende kerken werken mee aan de Kerstwandeling: Baptistengemeente, Christelijke Gereformeerde Kerk, DoRe Meppel, Katholieke Kerk, Leger des Heils, Nederlandse Gereformeerde Kerk, Oecumenische Gemeente, Protestantse Gemeente, Rafaƫl Gemeente, Vrije Evangelisatie Zwolle, Vrije Evangelische Gemeente, Zevende dag Adventisten