Op zondag 23 april organiseert de Vrije Evangelische Gemeente in Meppel  een sing-in in hun kerkgebouw aan de Julianastraat 32 in Meppel.

Als thema  voor deze avond koos de VEG: “ Ik zeg het allen dat Hij leeft”.

Medewerking wordt verleend door Henk van Dam (algehele leiding) en Ronald IJmker (orgel/piano)

De sing-in  begint om 19.00 uur, vanaf 18.30 uur zijn de deuren open en is iedereen welkom.                   

Ook in deze sing-in wisselen samen zingen van bekende en geliefde liederen, solozang en gesproken woorden die het thema inkleuren en verbinden met de liederen de gezongen worden elkaar af. De sing-ins van de VEG Meppel voorzien in een grote behoefte voor een breed publiek. Meer dan de helft van de bezoekers komt vanuit allerlei andere kerkgenootschappen uit Meppel en omgeving. Dat geven onderstreept dat zang en muziek verbindend, over grenzen van kerkmuren, geloofsbeleving, tradities en culturen heen. De VEG hoopt veel mensen te verwekomen in de sing-in op deze bijzondere zondag.