Deze avond gaat niet door omdat deze avond Wim Hoddenbagh met Presence op het Marktplein in Staphorst is.

Bidders & aanbidders uit Meppel – Ga je mee naar Staphorst?
Donderdagavond 8 december hoopt Wim Hoddenbagh – Presence om 19:00 uur in Staphorst te zijn, zoals het er nu naar uitziet op het Marktplein. We weten de definitieve plek altijd pas een paar dagen vantevoren, maar we vinden het geweldig om dit alvast te kunnen melden. Samen met het Presence Choir gaan we God aanbidden en bidden voor het dorp en voor ons land. Met grote verwachting van wat God gaat doen!
Plaats: Marktplein in Staphorst
Tijd: Donderdag 8 december 2022, 19:00 uur tot ongeveer 21:15 uur
Toegang is zoals altijd vrij en aanmelden is niet nodig. Niet mogelijk om erbij te zijn? Volg de avond dan live of achteraf op YouTube via www.youtube.com/presencenl 🙌
Welkom om er komende donderdag bij te zijn, samen met je vrienden en familie en je kring of gemeente. Het is een belevenis om mee te maken. Tussen vele prachtige liederen door bidden we voor ons land, in een tijd dat het soms lastig is om weten hoe je moet bidden. We aanbidden met velen samen in de openlucht onze Heer Jezus Christus, tot eer van God de Vader.
Op ons YouTube-kanaal www.youtube.com/presencenl kun je ook alle eerdere avonden in dorpen en steden terugkijken. Tip: abonneer je meteen even!