zondag 16 Oktober 2022 – Kerken in Meppel

In meerdere kerken in Meppel wordt op zondag 16 oktober een dienst gehouden in het kader van het Festival van Geluk. De dienst staat in het teken van de waarde: gastvrijheid. Aan het eind van de dienst krijgt iedere kerkbezoeker een gelukspresentje met een boodschap mee om weer zelf door te geven.
Wensbomen
Naast deze bijzondere kerkdiensten is er ook een project met wensbomen waarin wensen kunnen worden opgehangen. Op een centraal moment en op een centrale plek komen alle wensbomen bij elkaar en mag iedereen die dat wil er een wens uithalen. Op het wenskaartje kan van alles staan: een tekst, een lied, een speciale actie of dienst zoals een keer samen eten, wandelen, fietsen. Laat je verrassen door de bijzondere wensen die je mag ontvangen!

Het plein aan de Groenmarkt bij de Samenstroom is de centrale plek waar de wensbomen een bos vormen. Op donderdag 27 oktober kan hier tussen 15:00 tot 18:00 uur een wenskaartje worden opgehaald. Iedereen is welkom om wat geluk op te halen, te ontvangen.

Van de volgende kerken weten we al dat er een dienst is:

PKN de Samenstroom                –  10:00 uur gastpredikant en projectkoor gospel

Baptistengemeente Meppel        –  10:00 uur Joshi van Veen

GKV Kruiskerk – 9:30 ds. Kees de Ruijter

Veg Meppel                                 –  09.45 uur

Leger des Heils                            –  10:00 uur majoor Bert Meijberg

Rafael Meppel                             –  10:00 uur

CGK de Hoeksteen                     –  16:30 uur Inloop met koffie vanaf 15.45 uur
Vanaf 17.30 uur welkom voor soep met een broodje!