Licht draagt een naam: God, Jezus en die van jou! Ontdek wat dat betekent tijdens ons Feest van Licht op vrijdagavond 17 juni! Dit feest wordt georganiseerd door Missie in Meppel samen met vrouwenplatform wijzijnlume.nl en zangeres Eline Bakker, o.a. bekend van ‘Jezus Overwinnaar’. 

Deze avond maakt onderdeel uit van de Lume Benefiet Tour ‘Light has a name’ en belooft jou een sfeervolle avond uit met diepgang. Met prachtige muziek en aanbidding door Eline Bakker, persoonlijke bemoediging en meer! De avond vindt plaats in de Kruiskerk en start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duurt tot 22.30 uur (inclusief pauze; consumpties verkrijgbaar + shoppen voor het goede doel).

Opbrengst voor het goede doel
Met dit Feest van Licht willen we ook letterlijk licht brengen in levens van mensen. Het concert is daarom een benefietconcert voor het goede doel. Kaartjes zijn verkrijgbaar via
www.lumehelpt.nl/actie/meppel in ruil voor een donatie van 20 euro. Van dit bedrag gaat 10 euro naar beter onderwijs en goede opvang voor weeskinderen in Zuid-Afrika.

Zien we jou op vrijdagavond 17 juni?