Voor je het weet is het al zover: Kerst! Jezus, Licht van de wereld, kwam naar ons toe! Hét moment om een feest van Licht te organiseren en wel op zaterdagavond 27 november in de Kruiskerk in Meppel! Kom je ook? Dit feest wordt georganiseerd door Missie in Meppel in samenwerking met vrouwenplatform wijzijnlume.nl en zangeres Eline Bakker (bekend van ‘Jezus Overwinnaar’)!

Deze avond maakt onderdeel uit van de Lume Benefiet Tour ‘Light has a name’. Want licht draagt een naam: God, Jezus en die van jou! Ontdek wat dit betekent tijdens deze sfeervolle avond uit met diepgang. Met prachtige muziek en aanbidding door Eline Bakker, persoonlijke bemoediging en meer! Zo ga je opgeladen en vol inspiratie op weg naar Kerst: feest van Licht! En omdat we ook letterlijk licht willen brengen waar het donker is… gaat de opbrengst van deze avond naar een prachtig goed doel!

Opbrengst voor het goede doel
De avond start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duurt tot 22.30 uur (inclusief pauze; consumpties verkrijgbaar + shoppen voor het goede doel). Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.wijzijnlume.nl/shop en kosten 20 euro per stuk; hiervan is 10 euro een gift voor het goede doel; hulp voor kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting (een project van Lume-vrouw Diordre op Sri Lanka).

Zien we jou op 27 november?! Kruiskerk, Thorbeckeplein 73, Meppel

Klik op deze link om de tickets te bestellen