Door de coronacrisis ziet de Nacht van Gebed er dit jaar anders uit.De Nacht van Gebed begint op vrijdagavond 12 juni om 21.00 uur en eindigt om 01.00 uur op zaterdag 13 juni. De Nacht van Gebed is te volgen via de website en het YouTube-kanaal van Open Doors . Gedurende dit vier uur durende programma zal naast gebed ook ruimte voor overdenkingen en muziek zijn. Het programma bestaat uit 4 blokken van een uur; elk blok is verschillend van inhoud.

Je kunt tussen 21:00 uur en 01.00 uur op ieder moment aanhaken. We verwachten niet van je dat je de volledige 4 uren online aanwezig bent en meebidt, alhoewel we dat natuurlijk wel erg op prijs stellen.

Tijdens dit live programma is er een mogelijkheid om je reactie te plaatsen en blijf je op de hoogte van wat er elders in het land gebeurt.

Zoals gebruikelijk stelt Open Doors voor de Nacht van Gebed een online gebedsboekje beschikbaar, met informatie over diverse landen waar christenen vervolgd worden. Ook staan daar enkele korte, persoonlijke verhalen in.

Meer informatie op de website van Open Doors.