Fantastisch Vakantiefestijn voor kinderen 4 tot 12 jaar (KOP)

Op woensdag 20 februari (midden in de voorjaarsvakantie) organiseert de Vrije Evangelische Gemeente een fantastisch kinderfestijn voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Dit vakantiefestijn wordt gehouden in het kerkgebouw van de VEG (Julianastraat 32) en duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is gratis en alle kinderen zijn welkom.

Het programma draagt een (zoals de naam  zegt) een recreatief vakantiekarakter. Speciale gast is clown John die alle kinderen gaat schminken (en de kinderen moge zelf aangeven hoe ze dat willen)en met en voor de kinderen ballonfiguren maakt. Daarnaast is er een spannende kinderbingo met leuke prijzen, een knutselwerkje en een reuzenkleurplaat.Aan het eind van de middag is er voor alle kinderen een leuke goodiebag met een speciale verrassing.Alle kinderen van 4 tot 12 jaar worden van harte uitgenodigd voor deze gezellige middag midden in de voorjaarsvakantie.Ouders die hun kinderen komen brengen mogen als ze dat willen blijven en kunnen samen met hun kinderen meedoen.